Kostuum Atelier

Kun je in onze winkel toch niet vinden wat je zoekt? Is jouw kostuumwens net even anders dan het aanbod? Je wilt graag iets unieks, een pak dat niemand anders heeft! Wij helpen je graag! Wij maken namelijk ook kostuums in opdracht. Dus heb je een idee voor een creatie of een personage dat interessant is om aan onze collectie toe te voegen? Niets ons te gek, neem contact op en laat je verrassen door de mogelijkheden. Let wel; het kostuum blijft ons eigendom. Maar uiteraard is het jouw idee dus krijg jij de privilege om het kostuum voor de allereerste keer te dragen en dit voor de eenmalige meerprijs van 50 euro. Wil je het kostuum echt graag houden, dan zullen we hiervoor eerst een offerte moeten maken. Het verschilt namelijk per ontwerp hoeveel werk wij hieraan zullen hebben.

Emilie en Mai hebben een ruime ervaring in het creëren van de meest uiteenlopende creaties. We denken graag met je mee, dus verras ons en laten we samen tot een uniek kostuum komen.

Wij gaan de uitdaging graag aan! Dus mail of bel ons! info@maiskostuumverhuur.nl of 0620609800. Langskomen in onze verhuurwinkel aan de Havenstraat 25 mag natuurlijk ook!

Een creatieve geest die jou voorging met een uniek handgemaakt kostuum is onder andere Frank van der Lende van 3Fm die op de boottocht van de Gay Pride graag als Ziggy Stardust wilde verschijnen.

Ook de Media Mile mascotte is van onze hand. De wandelende kerstboom was zelfs op het Jeugdjournaal.


Voor Ballet-en dans studio Chantal in Schagen maken wij mooie kostuums voor de voorstellingen. En de Valentijnspakjes zijn custom made voor promotiebureau Dutch Moving Media